Nyt hus, ny garage eller andet nybyggeri

Hos Hvorvarp Hus og Byg tilbyder vi opførelse af anneks til sommerhuset, en garage, en havestue til de dejlige sommeraftener, et helt nyt hus eller andet nybyggeri for kunder i Hals, Aalborg og resten af Nordjylland.

Nybyggeri og energibesparelser

Ved større ombygninger og forandringer, som har betydning for byggeriets energibehov, skal klimaskærm og installationer have den fornødne rentabilitet. Det vil sige, at den energibesparende foranstaltning skal være rentabel.

Som udgangspunkt skal Bygningsreglementet (BR08) altid følges ved ombygninger, men der kan være visse bestemmelser, som man ikke kan opfylde, uden at man foretager større ændringer af bygningen - for eksempel ved flytning af bærende vægge i forbindelse med et nybyggeri.

Kontakt os og hør mere om dine muligheder for et nyt hus

Hvis du går med byggetanker, og vil du gerne høre mere om dine muligheder for at få bygget et helt nyt hus eller en anden form for nybyggeri, eller har du nogle spørgsmål til de gældende regler og bestemmelser? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Du kan enten ringe til os på telefon 50 45 90 81, eller du kan skrive til vores e-mail info@hvorvarphusbyg.dk. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Få et uforpligtende tilbud

​Kontakt os i dag

​Ring til os på telefon 30 23 71 03 eller udfyld hurtigt og nemt nedenstående formular.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Information

Hvorvarp Hus og Byg

​CVR: 34272433

Adresse

Halsvej 75

9310 Vodskov

Kontakt​

Telefon: 30 23 71 03