​Byg sommerhus med os og få drømmehuset

​Drømmer du om at bygge et nyt og moderne sommerhus i nærheden af Aalborg, Vodskov, Gistrup eller et helt andet sted i Nordjylland? Så er du kommet til det helt rette sted. Byg sommerhus sammen med os hos Hvorvarp Hus og Byg – så kan du være helt sikker på, at du får et både flot, nyt og ikke mindst meget moderne sommerhus, der lever op til dine ønsker og behov.

Vores sommerhuse bliver bygget op i moduler, hvilket giver dig rigtig gode muligheder for selv at vælge husets form, størrelse og materialer, og du kan dermed få bygget lige netop det sommerhus, som du går og drømmer om. Vi står naturligvis for hele entreprisen, så du kun behøver at have kontakt med os undervejs – så klarer vi alt koordineringsarbejdet med de forskellige faggrupper.

Hvad koster det at bygge nyt sommerhus?

Der er meget stor forskel på, hvor meget det koster at bygge et nyt sommerhus. Vores priser afhænger i høj grad af, hvor stort du ønsker, at huset skal være, og hvad du har af særlige ønsker i forhold til materialer og lignende.

Vi bygger sommerhuse, der varierer i størrelsen på mellem 45 kvadratmeter og 240 kvadratmeter. Derfor vil der også være en stor prisforskel på husene.

Hvor lang tid tager det?

Når du vælger at bygge dit nye sommerhus gennem os, tager det kun ca. 4-5 måneder, før du har et færdigt og indflytningsklart sommerhus. Det er utrolig kort tid for nybyggeri, og det skyldes blandt andet, at huset som nævnt bliver bygget op af moduler.

Så byg sommerhus sammen med os – det kommer ikke til at tage særlig lang tid!

Kontakt os og byg sommerhus sammen med os

Du er velkommen til at tage kontakt til os, hvis du kunne tænke dig at høre mere om dine muligheder for at få bygget et nyt sommerhus, eller hvis du ønsker at få beregnet en pris på lige netop det sommerhus, som du drømmer om.

Få et uforpligtende tilbud

​Kontakt os i dag

​Ring til os på telefon 30 23 71 03 eller udfyld hurtigt og nemt nedenstående formular.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Information

Hvorvarp Hus og Byg

​CVR: 34272433

Adresse

Halsvej 75

9310 Vodskov

Kontakt​

Telefon: 30 23 71 03