​Future er en serie af mindre fritidshuse, fra 54 m2 til 74 m2. Husene er udviklet til sammenbygning i klynger. Alle huse i serien leveres med terrasse ved stuen og mulighed for ekstra morgenterrasse samt eventuelt redskabsrum. Husene fremstår lyse, enkle og rummelige. De er indrettet med entre, badeværelse og køkken i åben forbindelse med stue og 1-2 gode værelser. Future har som standard læmur og måden, husene kan bygges sammen på, giver både mulighed for privatliv med naturen som nabo, mens klyngehusprincippet samtidig giver mulighed for fællesskaber.

De er udformet på en sådan måde, at uanset husets størrelse, vil helheden bevares, og der vil være stor grad af ugenerthed fra alle vinkler. Husenes grundstruktur giver i sammensætningen som klyngehuse et hyggeligt og indbydende look. Husene kan bygges i klynger, men kan dog også leveres som enkeltstående huse.​

Se valgmulighederne herunder.

Hvad er dine behov?

Drømmer du om nyt sommerhus,
​flere kvadratmetre eller nye vinduer?

Vi løser alle former for snedker- og tømreropgaver. Uanset om opgaven er enkel eller kompliceret, står vi klar til at udføre arbejdet efter alle kunstens regler. Vi lægger vægt på et grundigt forarbejde, hvor vi sammen med vores kunder finder frem til den bedste løsning. På den måde skaber vi grundlaget for det gode, solide og smukke tømrerarbejde.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Firmaoplysninger

Hvorvarp ApS

Halsvej 75, 9310 Vodskov

CVR-nummer: 42983136

Kontaktoplysninger

18_phone-color +45 3023 7103

17_mail-color-alt info@hvorvarphusbyg.dk

Indhent et byggetilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.

​Vurderet 5 ud af 5 stjerner baseret på anmeldelser fra Facebook

Vi har ophavsret på tegningerne og de ikke må bruges af andre.