Udskiftning af vinduer og døre udføres

Hos Hvorvarp Hus og Byg udfører vi alle former for reparationer og vedligeholdelser samt udskiftning af vinduer og døre. Vores virksomhed er beliggende i Vodskov, men vi står også til rådighed for kunder i Aalborg, Gistrup og resten af Nordjylland.

Vores faglighed er til rådighed

Vi stiller med glæde vores faglighed til rådighed, før arbejdet med udskiftning af vinduer og døre går i gang. På den måde kan du få indsigt i, hvad der er vigtigt at lægge vægt på, når det nye skal tilpasses huset, og hvad der skal til for, at døre og vinduer holder sig pæne i mange år.

På vores værksted finder du et bredt udvalg af alt, hvad der skal bruges i forbindelse med en udskiftning af vinduer og døre. Vi har blandt andet:

  • Dørhåndtag
  • Vinduesrammer
  • Hængsler
  • Dørkarme
  • Tagvinduer
  • Branddøre​

​Vi har det meste inden for rækkevidde og kan fremstille de særlige ønsker i løbet af få dage. Vi kan for eksempel stå for montering af vinduer efter mål, så de passer til lige netop jeres hjem – naturligvis til en konkurrencedygtig pris!

Få et uforpligtende tilbud på udskiftning af vinduer og døre

Ønsker du et uforpligtende tilbud på dine nye vinduer og døre, eller kunne du tænke dig at høre mere om vores priser og dine forskellige muligheder hos os, er du altid mere end velkommen til at kontakte os.

Ring og hør mere på telefon 50 45 90 81 eller skriv til e-mail info@hvorvarphusbyg.dk

Få et uforpligtende tilbud

​Kontakt os i dag

​Ring til os på telefon 30 23 71 03 eller udfyld hurtigt og nemt nedenstående formular.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Information

Hvorvarp Hus og Byg

​CVR: 34272433

Adresse

Halsvej 75

9310 Vodskov

Kontakt​

Telefon: 30 23 71 03