Udskiftning af døre og vinduer

​Hos Hvorvarp ApS udfører vi alle former for reparationer og vedligeholdelser samt udskiftning af vinduer og døre. Vores virksomhed er beliggende i Vodskov, men vi står til rådighed for kunder i Aalborg, Vodskov og resten af Nordjylland.

Vi stiller med glæde vores faglighed til rådighed, før arbejdet med udskiftning af vinduer og døre går i gang. På den måde kan du få indsigt i, hvad der er vigtigt at lægge vægt på, når det nye skal tilpasses huset, og hvad der skal til for, at døre og vinduer holder sig pæne i mange år.

​Vi har det meste inden for rækkevidde og kan fremstille de særlige ønsker i løbet af få dage. Vi kan for eksempel stå for montering af vinduer efter mål, så de passer til lige netop jeres hjem – naturligvis til en konkurrencedygtig pris!

Tilbygninger og ombygninger

​Er huset blevet for småt, har du brug for en ny garage eller en anden form for tilbygning? Vi udfører især mange til- og ombygninger for kunder i Aalborg, men også i resten af Nordjylland.

​Vi har mange års erfaring med tilbygninger, og vi har gennem tiden gennemført en lang række af forskellige tømrerarbejde i forskelligt omfang. Det gør, at vi har samlet os en masse erfaring og dermed også kan tilbyde dig kompetent rådgivning i forbindelse med de fleste typer af tømrerarbejde i forbindelse med din kommende tilbygning.

Takket være vores store erfaring med forskellige tilbygningsprojekter, kan vi også rådgive dig i forbindelse med din nye tilbygning og valget af materialer. Vi sørger for, at din nye tilbygning kommer til at passe harmonisk med den øvrige bygning.

Nyt hus, ny garage eller andet nybyggeri

​Hos Hvorvarp ApS tilbyder vi opførelse af anneks til sommerhuset, en garage, en havestue til de dejlige sommeraftener, et helt nyt hus eller andet nybyggeri. Vi bygger også nøglefærdige sommerhuse

Ved større ombygninger og forandringer, som har betydning for byggeriets energibehov, skal klimaskærm og installationer have den fornødne rentabilitet. Det vil sige, at den energibesparende foranstaltning skal være rentabel.

Renovering hos private og erhverv

​​Hvorvarp ApS tilbyder en gennemgribende renovering af hus, ejendom, som både kan sænke din el-regning og udnytte husets kvadratmeter bedre.


Ved større renoveringer kræves en byggetilladelse samt dokumentation for om arbejdet er udført korrekt. Hvorvarp ApS hjælper dig med ansøgning om eventuel byggetilladelse og de dokumenter, som skal sendes med byggetilladelsen.


Ring til Hvorvarp ApS og få en autoriseret håndværker til at stå for byggeprojektet, så du sikrer dig professionelt og energivenligt tømrerarbejde.

Udskiftning af tag

​Leder du efter en virksomhed, der kan stå for udskiftning af tag? Hos Hvorvarp ApS har vi mange års erfaring inden for renovering og reparation af tag. Vi er derfor en oplagt leverandør, hvis du skal have lagt et nyt tag.

Vores dygtige team består blandt andet af tømrere, murere og blikkenslagere. Vi kan levere en samlet og billig løsning til en konkurrencedygtig pris, uanset hvilken tagopgave du skal have løst.

Vi vægter kvalitet og sikkerhed utrolig højt, og det er vigtigt for os, at du som kunde føler dig i trygge hænder. Ved at vælge et professionelt tagfirma, som Hvorvarp ApS, er du sikret professionel rådgivning baseret på mange års erfaring inden for tagarbejde.

Specialopgaver

​​Vi udfører også forskellige specialopgaver. Såsom restauranter, snedker opgaver og m.m.

Hvad er dine behov?

Drømmer du om nyt sommerhus,
​flere kvadratmetre eller nye vinduer?

Vi løser alle former for snedker- og tømreropgaver. Uanset om opgaven er enkel eller kompliceret, står vi klar til at udføre arbejdet efter alle kunstens regler. Vi lægger vægt på et grundigt forarbejde, hvor vi sammen med vores kunder finder frem til den bedste løsning. På den måde skaber vi grundlaget for det gode, solide og smukke tømrerarbejde.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Firmaoplysninger

Hvorvarp ApS

Halsvej 75, 9310 Vodskov

CVR-nummer: 42983136

Kontaktoplysninger

18_phone-color +45 3023 7103

17_mail-color-alt info@hvorvarphusbyg.dk

Indhent et byggetilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.

​Vurderet 5 ud af 5 stjerner baseret på anmeldelser fra Facebook

Vi har ophavsret på tegningerne og de ikke må bruges af andre.