Tilbygning og ombygning udføres

Er huset blevet for småt, har du brug for en ny garage eller en anden form for tilbygning? Så kan vi hos Hvorvarp Hus og Byg i Hals stå for arbejdet. Vi udfører især mange til- og ombygninger for kunder i Aalborg, men også i resten af Nordjylland.

Mange års erfaring med tilbygning

Vi har mange års erfaring med tilbygninger, og vi har gennem tiden gennemført en lang række af forskellige murerprojekter i forskelligt omfang. Det gør, at vi har samlet os en masse erfaring og dermed også kan tilbyde dig kompetent rådgivning i forbindelse med de fleste typer af murerarbejde samt i forbindelse med din kommende tilbygning.

Takket være vores store erfaring med forskellige tilbygningsprojekter, kan vi også rådgive dig i forbindelse med din nye tilbygning og valget af materialer. Vi sørger for, at din nye tilbygning kommer til at passe harmonisk med den øvrige bygning.

Kontakt os og hør mere om dine muligheder

Du er altid meget velkommen til at kontakte os på telefon 50 45 90 81 eller e-mail info@hvorvarphusbyg.dk, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du ønsker at høre mere om vores erfaring. Drømmer du om at få lavet en tilbygning, hører vi selvfølgelig også meget gerne fra dig.

Få et uforpligtende tilbud

​Kontakt os i dag

​Ring til os på telefon 30 23 71 03 eller udfyld hurtigt og nemt nedenstående formular.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Information

Hvorvarp Hus og Byg

​CVR: 34272433

Adresse

Halsvej 75

9310 Vodskov

Kontakt​

Telefon: 30 23 71 03