Nøglefærdigt sommerhus efter dine ønsker

Drømmer du om at bygge et nyt og moderne sommerhus i Nordjylland? Byg sommerhus sammen med os hos Hvorvarp ApS – så kan du være helt sikker på, at du får et både flot, nyt og ikke mindst meget moderne sommerhus, der lever op til dine ønsker og behov.

Vores sommerhuse har forskellige designs og indretning, hvilket giver dig rigtig gode muligheder for selv at vælge husets form, størrelse og materialer. Du kan dermed få bygget lige netop det sommerhus, som du går og drømmer om. Et træsommerhus er især et populært valg hos mange, men valget er dit.

Vi står naturligvis for hele entreprisen, så du kun behøver at have kontakt med os undervejs – så klarer vi alt koordineringsarbejdet med de forskellige faggrupper.

Gennem årene har vi blandt andet bygget mange huse for kunder i Aalborg, Vodskov, Gistrup og omkringliggende byer. Skal vi også hjælpe dig med dit fritidshus?

Hvad koster det at bygge nyt sommerhus?

Der er meget stor forskel på, hvor meget det koster at bygge et nyt, nøglefærdigt sommerhus. Vores priser afhænger i høj grad af, hvor stort du ønsker, at huset skal være, og hvad du har af særlige ønsker i forhold til materialer og lignende. Vi bygger sommerhuse, der varierer i størrelsen på mellem 45 kvadratmeter og 240 kvadratmeter.

Hvor lang tid tager det?

Når du vælger at bygge et nøglefærdigt sommerhus gennem os, går der et fast team på sommerhuset i fuldtid. Det giver en hurtig og konstant byggeproces.

Kontakt os og byg sommerhus sammen med os

Du er velkommen til at tage kontakt til os, hvis du kunne tænke dig at høre mere om dine muligheder for at få bygget et nøglefærdigt sommerhus, eller hvis du ønsker at få beregnet en pris på lige netop det sommerhus, som du drømmer om.

Hvad er dine behov?

Drømmer du om nyt sommerhus,
​flere kvadratmetre eller nye vinduer?

Vi løser alle former for snedker- og tømreropgaver. Uanset om opgaven er enkel eller kompliceret, står vi klar til at udføre arbejdet efter alle kunstens regler. Vi lægger vægt på et grundigt forarbejde, hvor vi sammen med vores kunder finder frem til den bedste løsning. På den måde skaber vi grundlaget for det gode, solide og smukke tømrerarbejde.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Firmaoplysninger

Hvorvarp ApS

Halsvej 75, 9310 Vodskov

CVR-nummer: 42983136

Kontaktoplysninger

18_phone-color +45 3023 7103

17_mail-color-alt info@hvorvarphusbyg.dk

Indhent et byggetilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.

​Vurderet 5 ud af 5 stjerner baseret på anmeldelser fra Facebook

Vi har ophavsret på tegningerne og de ikke må bruges af andre.