UDSKIFTNING AF TAG TILBYDES

Leder du efter en virksomhed, der kan stå for udskiftning af tag? Hos Hvorvarp Hus og Byg har vi mange års erfaring inden for renovering og reparation af tag. Vi er derfor en oplagt leverandør, hvis du skal have lagt et nyt tag. Vi holder til i Vodskov, hvorfra vi hurtigt kan komme rundt til kunder i Aalborg, Gistrup eller resten af Nordjylland.

Vores dygtige team består blandt andet af tømrere, murere og blikkenslagere. Vi kan levere en samlet og billig løsning til en konkurrencedygtig pris, uanset hvilken tagopgave du skal have løst. 

Mange forskellige tagløsninger

Hvorvarp Hus og Byg udfører mange forskellige tagopgaver. Vi udfører blandt andet:

  • Renovering af tag
  • Lægning af tag
  • Udskiftning af tag

Tagreparation udføres i høj kvalitet

Vi vægter kvalitet og sikkerhed utrolig højt, og det er vigtigt for os, at du som kunde føler dig i trygge hænder. Ved at vælge et professionelt tagfirma, som Hvorvarp Hus og Byg, er du sikret professionel rådgivning baseret på mange års erfaring inden for tagarbejde.

​​

Kontakt os og hør mere om udskiftning af tag

Du er velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud på udskiftning af tag eller tagrenovering. Har du yderligere spørgsmål angående vores ydelser og priser, kan du henvende dig på enten telefon eller mail.

Få et uforpligtende tilbud

​Kontakt os i dag

​Ring til os på telefon 30 23 71 03 eller udfyld hurtigt og nemt nedenstående formular.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Information

Hvorvarp Hus og Byg

​CVR: 34272433

Adresse

Halsvej 75

9310 Vodskov

Kontakt​

Telefon: 30 23 71 03